Kontakt

PVC PROFILI VEKA

PVC profili VEKA TOPLINE

Stan ili kuća su za svakog od nas više od mesta gde stanujemo. To je prostor u kom živimo, provodimo slobodno vreme i opuštamo se uz porodicu. Zbog toga je veoma važno da naš životni prostor bude projektovan tako da može da nam omogući maksimalan komfor i sigurnost. Među arhitektonskim elementima koji doprinose stilu Vašeg doma su svakako prozori i vrata. Ako se odlučite za VEKA PVC stolariju, budite sigurni da ćete dugoročno uložiti u kvalitet Vašeg života.
Bilo da želite da renovirate Vaš dom ili da gradite nov, VEKA Vam nudi širok asortiman PVC stolarije u kojoj su sadržani tehnologija, inovativnost, kvalitet materijala i elegantne forme. Među raznovrsnim VEKA profilima, izdvaja se TOPLINE, po čistim oblicima koji daju elegantan izgled stolariji. Lepota oblika, naglašeni detalji i ekskluzivan dizajn čine TOPLINE potpuno izuzetnim na tržištu profila.
Pored toga, VEKA TOPLINE prozori pružaju visok stepen izolacije zbog čega je Vaš dom zimi topliji, leti hladniji, a buke nema cele godine. Ovi prozorski profili su, takođe, postojani i u ekstremnim uslovima, ne deformišu se i veoma su trajni. Stabilnost i otpornost na ispadanje iz ležišta duguju metalnim okovima spojenim zavrtnjima preko više pregrada.

VEKA KLIZNA VRATA– PVC PROFILI

Novi VEKA PVC profili su nastali kao rezultat četrdesetogodišnjeg ispitivanja i specijalizovanog rada inženjera iz VEKA tima u Nemačkoj. VEKA prozori i vrata pružaju kompletnu termičku i zvučnu izolaciju, a pritom zadovoljavaju i najviše estetske kriterijume i ne zahtevaju nikakvo specijalno održavanje.
Ako želite da Vam stan bude okupan suncem i da se opuštate, gledajući sa terase u Vaš vrt ili zalazak sunca, VEKA Vam nudi rešenje u obliku kliznih vrata. Velika površina okna vam omogućava da u dom “unesete” vrt, terasu ili balkon, dok je klizni sistem veoma praktičan i pouzdan za njihovo pomeranje. VEKA klizna vrata se savršeno uklapaju u svačiji prostor i mogu se proizvesti u najrazličitijim dimenzijama, a pri njihovoj montaži u nove objekte ili prilikom renoviranja starih, dovoljne su samo male konstruktivne izmene.
Profili za izradu VEKA kliznih vrata se sastoje od više komora sa visokim termičkim i zvučnim izolacionim sposobnostima koji obezbeđuju mir i komfor u Vašem domu. Klizne VEKA sisteme karakterišu glatke površine, lake za održavanje, a ojačanja od čelika obezbeđuju optimalne statičke osobine.
Za novi izgled Vašeg doma, terase ili balkona – VEKA PVC klizna vrata.

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.