Kontakt

PVC STOLARIJA VEKA

Među proizvođačima PVC stolarije na našem tržištu, ističe se firma nemačka kompanija VEKA AG. Misija ovog renomiranog proizvođača PVC stolarije je da što brže, tačnije i efikasnije odgovoriti na pojedinačne zahteve klijenata i učiniti ih zadovoljnim.
VEKA je internacionalni koncern svetskog značaja Ova velika kompanija ima dvanaest filijala po celom svetu i jedna je od vodećih proizvođača PVC stolarije vrhunskog kvaliteta. Do sada je izrađeno preko 100 miliona VEKA prozora u svetu. Raznovrsnošću sistema i elemenata koji omogućavaju punu slobodu u individualnom osmišljavanju prozora, podjednako su zadovoljni proizvođači prozora, arhitekte, kao i svi oni koji su vlasnici VEKA prozora
Partnerska mreža kompanije VEKA u Srbiji je velika, profesionalna i efikasna. VEKA d.o.o. ima svoje partnere po čitavoj Srbiji sa kojima blisko sarađuje pri prodaji i ugradnji PVC profila. Obiman servisni program uključuje seminare, software programe i akcije za unapeđenje prodaje.

PVC program kompanije VEKA AG

VEKA je jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i prodaje prozorskih profila, profila za ulazna i klizna vrata, roletni i specijalnih profila od PVC-a, kao i različitih ploča i folija od PVC-a. Ova kompanija je, zahvaljujući svom modernom proizvodnom postrojenju, u mogućnosti da izvede raznovrsne profile različitih boja. Proces od izbora izgleda prozora i vrata do realizacije je vrlo kratak.
U okviru VEKA proizvodnog programa, moguće je izabrati preko 1600 elemenata i 32 boje od kojih mogu da se dobiju prozori i vrata po želji. U ponudi se nalazi širok izbor oblika koji odgovaraju raznoraznim izgledima zidova i fasade: TOPLINE, SOFTLINE, SWINGLINE i najnoviji u porodici ALPHALINE.Pored njihovog spoljašnjeg izgleda, koji je vrhunski, važno je naglasiti i tehnološke vrednosti ove PVC profilne konstrukcije. VEKA više-komorni sistemi imaju odlična izolaciona svojstva, pružaju zaštitu od promaje pomoću trajnih zaptivki, garantuju maksimalnu stabilnost, kao i termo i zvučnu izolaciju i mogu se prilagoditi svakom objektu..
U ponudi je cela paletu konstrukcijskih tipova: ugradne, nalepne i razdelne lajsne koje pružaju mogućnost uklopanja sa već postojećim stilom fasade ili nameštaja u stanu. Nude se i specijalni prozorski sistemi pomoću kojih može da se dobije retro efekat. Najbitnije je samo dobro izmeriti dimenzije i izabrati boju. Ako su PVC prozori i vrata u boji, to izgledu daje dodatnu čar. Svojom bogatom ponudom boja, kao i različitih tekstura koje izgledaju kao drvo, kompanija VEKA nudi rešenja za svačiji ukus i po svačijoj meri. Boja prozora i vrata može biti izabrana u skladu sa tonovima kuće, stana ili fasade. Boje profila su veoma postojane, ujednačene, vrlo su otporne na sve klimatske uslove, pa čak i na jako sunce ili agresivnu morsku klimu.

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.