Komarnici
KOMARNIK 1/20

KORPA (0)


Mere su izražene u milimetrima.

RAM - dodatna opcija


Komarnici zaštita i estetika


KOMARNICI su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih i postojanih materijala i vrlo su modernog dizajna. Glavna uloga komarnika je da spreče ulazak insekata (komaraca, buba) u prostoriju. Pored svoje velike praktičnosti, ovaj proizvod se odlikuje i neupadljivom mrežom. U našoj ponudi možete naći: mobilni, rolo, plise klassic i Ideco plise komarnik.

PLISE IDECO KOMARNIK

PLISE IDECCO komarnik je prvenstveno namenjen balkonskim ili ulaznim vratima. Rad komarnika "Pietta" se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga i deca, starije osobe i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.

PLISE CLASSIC KOMARNIK

PLISE CLASSIC komarnik je prvenstveno namenjen za prozore. Rad komarnika "Pietta" se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga i deca, starije osobe i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju.

ROLO KOMARNIK KOMARNIK

Rolo komarnik izrađuje se od aluminijumskog profila. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice, jednostavan za rukovanje.

MOBIL KOMARNIK

Mobilni komarnik se izrađuje od aluminijumskog profila koji se na brz i lak način postavlja u prozor, bez ikakvog šrafljenja, raznih reza, čičak traka i drugih sistema koji koštaju vremena i novca.