Kontakt

Komarnici zaštita i estetika

KOMARNICI su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala, postojanih i otpornih materijala i vrlo su modernog dizajna.

Glavna uloga komarnika je da spreče ulazak insekata (komaraca, buba) u prostoriju. Pored svoje velike praktičnosti, ovaj proizvod se odlikuje i neupadljivom mrežom. U našoj ponudi možete naći: fiksne, rolo, plise i vrata komarnike.

Fiksni komarnici

FIKSNI KOMARNIK se izrađuje od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila koji se na brz i lak način postavlja u prozor, bez ikakvog šrafljenja, raznih reza, čičak traka i drugih sistema koji koštaju vremena i novca. Otporan na sve vremenske uslove.

Rolo komarnici

Izrađuje se od kvalitetnog materijala otporan na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice, jednostavan za rukovanje. Izraduje se po meri, nakon postavljanja prozori ili vrata mogu neometano da funkcionišu. Ne ometaju vidljivost, osvetljenje u prostorijama ili cirkulaciju vazduha. Montiraju se u kutiju iznad prozora sa spoljne strane. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma.

Rolo komarnici VEKA

Komarnik koji je integrisan u kutiji roletne (vekavariant roletna).

Pijete za balkonska vrata

Komarnik je prvenstveno namenjen balkonskim ili ulaznim vratima. Rad komarnika "Pietta" se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga i deca, starije osobe i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju. Mreža je plisirana i ne oštećuje se upotrebom. To je jedina plisirana mreža na tržištu čije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaže od vlage. Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno habanje. Mreža je dostupna u crnoj i sivoj boji.

Vrata komarnika

VRATA (AMERIČKI) KOMARNIK - je izrađen od čvrste mreže koja je čvrsto pričvršćena na ALU ramu koji je pričvršćen šarkama i montiran na vrata, kao i magneti na štoku vrata i ramu komarnika što daje dodatnu zaštitu.

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.