Kontakt

Nemacka

40-60% niže cene u odnosu na Nemačku stolariju od identičnih profila

Uštedite preko 5000€ prilikom renoviranja ili izgradnje po svakoj stambenoj jedinici

Posebna ponuda za preduzimače: Dodatnih 25% popusta i mogućnost besplatne isporuke!

PVC Mond Line Pro iz Beograda je prvi proizvođač stolarije koji nudi kupcima u Nemačkoj iste uslove za nabavku stolarije kao kupcima u Srbiji. Naša kompanija za izradu PVC prozora i vrata koristi nemačke VEKA profile, što garantuje isti kvalitet kao kada stolariju nabavljate od proizvođača u Nemačkoj, uz oko 50% niže cene, i to kada se uračuna cena prevoza.

O svim detaljima dogovorićemo se elektronski, uključujući mere za svaku poziciju i dvostruku proveru mera sa vaše i naše strane. Kupcima savetujemo da šalju i fotografije kako bi vam naši projektanti preporučili najbolje rešenje za svaku poziciju. Nema sistema koji nije moguće napraviti, poput prozora od poda do plafona, velikih kliznih prozora i vrata ili drugih kompleksnih rešenja. Puna tehnička podrška obezbeđena je od prvog kontakta, preko ugradnje, do održavanja, uz garanciju na sve proizvode.

Pored PVC prozora i vrata, u ponudi su i aluminijumski prozori i vrata, za koje koristimo profile EU brendova Elvial i Aliplast. Nemački Roto okovi ugrađuju se u sve profile, uz mogućnost ugradnje protivprovalnih okova. Kupci mogu birati boju stolarije, kao i tip stakala, a prozori mogu biti opremljeni ručnim ili automatskim roletnama.

Svi proizvodi poseduju sertifikate bezbednosti i kvaliteta potrebne za korišćenje na objektima u Nemačkoj.

Dodatna ušteda za veće porudžbine

Našim partnerima koji se bave stanogradnjom ili su izvođači radova u Nemačkoj nudimo mogućnost saradnje na većim projektima, uz dodatnih 25% popusta u odnosu na maloprodajne cene. Tipični projekti su izgradnja, renoviranje i podizanje energetske efikasnosti zgrada, a naši znatni proizvodni kapaciteti garantuju da ćemo odgovoriti i na najveće porudžbine. Za sve partnere koji naručuju veće količine stolarije, pored 25% popusta obezbedili smo i besplatan prevoz iz Srbije!

Kontaktirajte nas već danas putem vaše omiljene aplikacije! Uvek smo tu za vaše poruke, pozive i video pozive radi inicijalnog dogovora, dok se za kasnije slanje mera, predračuna i dokumentacije koristi email.

Možete nas pozvati svakim radnim danom i subotom od 9 do 18 časova.

PVC MOND LINE PRO

Vaš pouzdani partner u Srbiji

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.