PVC prozori

 

Energetski efikasni prozori. Stan ili kuća su za svakoga od nas više od mesta gde stanujemo. To je prostor u kome živimo, provodimo slobodno vreme i opuštamo se. Zbog toga je veoma važno da bude projektovan tako da omogući maksimalan komfor i sigurnost. Prozori i vrata sigurno spadaju u arhitektonske elemente koji u velikoj meri doprinose stilu svake zgrade.

 

 

Ako kreirate nov objekat ili želite da ga renovirate i učinite udobnijim, važno je, izmedu ostalog, obratiti posebnu pažnju na prozore.

Prilagodljivi pvc profili VEKA profili za prozore i proizvode se u različitim oblicima i veličinama, u skladu sa veoma raznovrsnim zahtevima korisnika, tako da je praktično moguće napraviti svaki oblik prozora:

To je posebno važno kada se renoviraju stare zgrade i kada je važno da fasada ostane vizuelno nepromenjena. Pored bele boje PVC prozori mogu biti u preko 50 boja, dezena i tekstura drveta i aluminijuma, što može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boje VEKA stolarije su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, ne blede, a ne mogu ih narušiti ni smog, ni vlaga, ni jako sunce, ni uporna kiša.

Višekomorni profili i višeslojna stakla
VEKA višekomorni profili (pet, šest i sedam komora), proizvode se u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu i tehničkim osobinama. Vi imate mogućnost izbora između klasičnih, ravnih ili zaobljenih kontura, sa različitim sistemima zatvaranja i tri dubine ugradnje (70, 82 i 90mm). U VEKA profile mogu se ugraditi dvoslojna i troslojna stakla debljine do 52mm.
Na taj način moguće je svaki prozor uskladiti sa Vašom vizijom i kreativnim zahtevima.

 

 

Prednosti PVC prozora
PVC prozori su zdravi, trajni, pouzdani i predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cene na svetskom kao i na našem tržištu. Pored toga, PVC prozori su i lideri sa stanovišta ekologije. Svojim termo-izolacionim karakteristikama čuvaju energiju i pri grejanju i pri hlađenju, proizvode se i recikliraju uz utrošak i do 15 puta manje energije nego aluminijumski prozori, a za razliku od drvene stolarije, PVC prozori štede šume koje su pluća naše planete.
Pored bele, PVC prozori mogu biti u preko 40 boja, dezena i tekstura drveta i aluminijuma, što kvalitetom izrade lako može zavarati i najbolje poznavaoce.

 

VEKA – Lepi prozori različitih oblika i boja.

 

Pratite nas

Mondline Pro - testiraj mobil aplikaciju

Konfigurator za online naručivanje okapnica i daski.
Testiraj DEMO