Kontakt

PVC prozori ugradnja

PVC prozori ugradnja

Ugradnja PVC stolarije i PVC prozora je BESPLATNA za sve naše kupce. PVC Mond pripada sve ređoj grupi kompanija kod kojih se ugradnja PVC prozora podrazumeva i deo je naše usluge, bez obzira na tip i dimenzije prozora. Ugradanja PVC prozora sada se obavlja i u najhladnijim zimskim mesecima, jer savremene pene omogućavaju montažu i kada je temperatura ispod nule. Upravo zimski period može biti dobar za ugradnju stolarije, jer su majstori slobodniji, a naša kompanija često daje popuste na ugradnju u zimskim mesecima. Svi prozori koje ugrađujemo se temeljno ankerišu, a demontaža starih prozora je takođe uključena u cenu. Ukoliko je demontaža ostavila tragove na zidu, naši majstori će omalterisati nastale otvore.

Ugradnja PVC prozora

Ugradnja PVC prozora je veoma brza. Naše timove čine tri do četiri majstora, što pomaže da se ugradnja PVC prozora brže obavi. Velike trokrilne PVC prozore moguće je zameniti za manje od jednog sata, a jedan običan prozor za samo dvadesetak minuta. Naši majstori ostaviće vaš dom potpuno urednim, a po dogovoru možemo obaviti i montažu roletni sa starog prozora na novi PVC prozor, montažu podprozorske daske i drugih elemenata koji se povezuju na prozore. Naši majstori mogu doći da premere otvore za prozore pre montaže, posebno ako niste sigurni koje se mere uzimaju, tako da će biti korišćena minimalna količina pene, što obezbeđuje čvršću konstrukciju i bolju izolaciju.

PVC prozori sa ugradnjom – stalna ponuda kompanije PVC Mond

Ne savetujemo kupovinu PVC prozora kod prodavaca koji ne uključuju ugradnju u svoju uslugu, jer može doći do problema ako dimenzije prozora ne odgovaraju dimenzijama otvora. Takođe, mnoge kompanije dodatno naplaćuju ugradnju, kako bi njihove cene na prvi pogled delovale niže, što predstavlja lošu poslovnu praksu. Samo ako se PVC prozori sa ugradnjom posmatraju kao jedinstven proizvod/usluga, možete biti sigurni da će ćete dobiti najviše i platiti najmanje, kao i da će posao obaviti iskusni majstori.

[Social9_Share]

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.