Kontakt

Fixni komarnici

FIKSNI KOMARNIK se pravi od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila koji se na brz i jednostavan način postavlja u prozor, bez šrafljenja, raznih reza, čičak traka i drugih sistema koji koštaju vremena i novca. Otporan je na sve vremenske uslove, a lako se može skinuti radi održavanja ili drugih potreba.

Rolo komarnici

komarnik koji ima mogućnost podizanja u kutiju iznad prozora sa spoljne strane čime se povećava vidljivost i osvetljenje u prostoriji, kao i cirkulacija vazduha. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma, a rolo komarnici ne ometaju funkcionalnost prozora i vrata i prave se po meri. U našoj ponudi imamo i ROLO KOMARNIK VEKA koji je integrisan u kutiji roletne (vekavariant roletna).

Pijete za balkonska vrata

Komarnik je prvenstveno namenjen balkonskim ili ulaznim vratima, komarnik "Pietta" a može ostaviti ga otvorenim u bilo kom položaju. Mreža je plisirana i ne oštećuje se upotrebom, i radi se o jedinoj plisiranoj mreži na tržištu čije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaže od vlage. Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno habanje, a dostupna je u crnoj i sivoj boji.

Vrata komarnika

VRATA (AMERIČKI) KOMARNIK - je izrađen od čvrste mreže koja je stabilno pričvršćena na aluminijumski ram koji je pričvršćen šarkama i montiran na vrata, ali i magnetima na štoku vrata i ramu komarnika, što pruža dodatnu zaštitu.

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.