Komarnici zaštita i estetika

Komarnici

KOMARNICI su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala, postojanih i otpornih materijala i vrlo su modernog dizajna.

Glavna uloga komarnika je da spreče ulazak insekata (komaraca, buba) u prostoriju. Pored svoje velike praktičnosti, ovaj proizvod se odlikuje i neupadljivom mrežom. U našoj ponudi možete naći: fiksne, rolo, plise i vrata komarnike.

FIKSNI KOMARNIK se izrađuje od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila koji se na brz i lak način postavlja u prozor, bez ikakvog šrafljenja, raznih reza, čičak traka i drugih sistema koji koštaju vremena i novca. Otporan na sve vremenske uslove.

Fiksni
Fiksni komarnik

ROLO KOMARNIK se izrađuje od kvalitetnog materijala otporan na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, koje sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice, jednostavan za rukovanje. Izraduje se po meri, nakon postavljanja prozori ili vrata mogu neometano da funkcionišu. Ne ometaju vidljivost, osvetljenje u prostorijama ili cirkulaciju vazduha. Montiraju se u kutiju iznad prozora sa spoljne strane. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma.

Rolo
Rolo komarnik

ROLO KOMARNIK VEKA. Komarnik koji je integrisan u kutiji roletne (vekavariant roletna).

ROLO KOMARNIK VEKA
ROLO KOMARNIK VEKA

PLISE KOMARNIK PIETTA - Komarnik je prvenstveno namenjen balkonskim ili ulaznim vratima. Rad komarnika "Pietta" se ne zasniva na povratnom mehanizmu, tako da ga i deca, starije osobe i lica sa posebnim potrebama mogu lako otvarati i zatvarati. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju. Mreža je plisirana i ne oštećuje se upotrebom. To je jedina plisirana mreža na tržištu čije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaže od vlage. Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno habanje. Mreža je dostupna u crnoj i sivoj boji.

PLISE KOMARNIK PIETTA
PLISE KOMARNIK PIETTA

VRATA (AMERIČKI) KOMARNIK - je izrađen od čvrste mreže koja je čvrsto pričvršćena na ALU ramu koji je pričvršćen šarkama i montiran na vrata, kao i magneti na štoku vrata i ramu komarnika što daje dodatnu zaštitu.

Vrata komarnik
Vrata komarnik

Banca Intesa

ProCredit banka

Arhitekte

Upit za ponudu

PVC stolarija Facebook