Kalkulator cena

Kalkulator - cena stolarije (prozora i vrata)

Odredite preciznu cenu PVC prozora, PVC stolarije i aluminijumske stolarije po meri pomoću kalkulatora.

Cene u kalkulatoru su bez uračunatog rabata, informativnog su karaktera i podložne su promenama. U cenu su uračunati montaža i PDV.

Rabatna skala je 5-15% i zavisi od cene celokupne ponude.

Za preciznije informacije o ceni i rabatnoj skali slobodno nas kontaktirajte.

Kako da saznam tačnu cenu prozora i vrata na osnovu specifičnih dimenzija?

Ukoliko želite saznati tačnu cenu prozora i vrata prema specifičnim dimenzijama na našem sajtu možete iskoristiti praktičan alat – kalkulator. Unosom preciznih dimenzija prozora i vrata kalkulator će automatski generisati tačnu cenu za odabranu stolariju.

Kako se koristi kalkulator?

Korišćenje kalkulatora za određivanje cene stolarije zahteva nekoliko preciznih koraka. Prvo, odaberite odgovarajući tip PVC ili ALU profila u skladu sa potrebama. Nakon izbora profila, otvara se novi meni gde birate specifičan proizvod koji želite. Zatim unosite tačne dimenzije proizvoda u milimetrima, uključujući širinu i visinu, kako biste dobili precizne informacije o ceni izraženoj u evrima. Ovaj proces omogućava tačno prilagođavanje kalkulatora vašim zahtevima i pruža jasne informacije o troškovima stolarije pre nego što donesete odluku o kupovini.

Kako precizno izmeriti potrebne dimenzije pre unošenja u kalkulator?

Da biste precizno uzeli mere pre izračunavanja cene stolarije, koristite metar ili drugi odgovarajući merni alat. Važno je uzeti tačne dimenzije širine i visine prozora ili vrata odnosno samog okvira, ukoliko je u pitanju ugradnja prve stolarije, izražene u milimetrima zbog što veće preciznosti. Ove informacije će omogućiti tačniji proračun cene.

Cenovnik