PVC klizni sistemi

Praktično rešenje za optimizaciju prostora

PVC klizni sistemi predstavljaju moderno i praktično rešenje za optimizaciju prostora u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naša kompanija Mond Line Pro se od 2008. godine bavi montažom i proizvodnjom PVC stolarije, koristeći visokokvalitetne VEKA profile. Bez obzira na to da li se radi o komercijalnim ili stambenim primenama, PVC klizni sistemi kombinuju funkcionalnost, estetiku i energetsku efikasnost.

mond lie pro pvc stolarija pvc klizni sistemi zasto odabrati

Zašto odabrati PVC klizni sistem?

Estetika i praktičnost

Današnji PVC klizni sistemi donose spoj estetike i praktičnosti. Široke staklene površine omogućavaju ulazak velike količine prirodnog svetla u prostoriju, stvarajući osećaj prostranosti i bliskosti sa spoljnim okruženjem. PVC klizni sistemi su dostupni u različitim bojama i dekorima, omogućavajući vam da prilagodite izgled doma ili poslovnog prostora ličnim preferencijama.

Dizajn i bezbednost u jednom

Mond Line Pro u saradnji sa renomiranim proizvođačem profila VEKA, obezbeđuje širok spektar PVC kliznih sistema, koji kombinuju moderan dizajn, sigurnost i funkcionalnost. Naši PVC prozori, klizni sistemi i balkonska vrata su konstruisani sa naglaskom na stabilnost i bezbednost, uz mogućnost dodatne ugradnje ojačanih profila za pojačanu sigurnost.

Koje su prednosti PVC kliznih sistema?

Termalna izolacija uz maksimalno iskoršćen prostor

Klizni PVC sistemi predstavljaju savršeno rešenje za maksimalno korišćenje prostora, zauzimajući minimalno mesta pri otvaranju i zatvaranju. Ovo ih čini idealnim za prolazak sa malog gazišta ili stepeništa, pružajući bezbedno rešenje za sve članove porodice, uključujući i najmlađe. Uz to, naši PVC klizni sistemi dolaze sa visokokvalitetnim staklima sa niskim emisionim premazom (LOWE). Ovo obezbeđuje izvanrednu termalnu izolaciju, čime se postiže značajna ušteda energije i povećava udobnost u vašem domu.

Jednostavno čišćenje

Održavanje PVC kliznih sistema je brzo i jednostavno. Redovno čišćenje stakla i okvira vodom ili blagim sredstvom očuvaće njihov izgled. Periodično podmazivanje šina i točkića odgovarajućim mazivom osiguraće glatko klizanje. Ovi jednostavni koraci održavanja produžiće vek trajanja vaših PVC kliznih sistema i omogućiti vam da godinama uživate u njihovoj funkcionalnosti i atraktivnom izgledu.

mond lie pro pvc stolarija pvc klizni sistemi prednosti
mond lie pro pvc stolarija pvc klizni sistemi nacini koriscenja

Na koje načine se PVC klizni sistemi mogu koristiti?

PVC klizni sistemi za balkone i terase

PVC klizni sistemi su odličan izbor za balkone i terase. Njihova sposobnost da stvore velike staklene površine omogućava obilje prirodnog svetla u vašem domu, čineći ih idealnim za relaksaciju i druženje na otvorenom. Kada su zatvoreni, ovi sistemi održavaju optimalnu temperaturu unutar prostorije, što vam omogućava da uživate u udobnosti tokom svih godišnjih doba.

PVC klizni sistemi kao pregrade između prostorija

PVC klizni sistemi se mogu koristiti i kao elegantne pregrade između prostorija, stvarajući prostrane i funkcionalne enterijere.

Koji sve tipovi PVC kliznih sistema postoje u Mond Line Pro ponudi?

Naša ponuda uključuje tri tipa PVC kliznih sistema:

  1. Klasični klizni sistem – Idealan je za veće staklene površine i otvaranje u jednom pravcu.
  2. Paralelno-klizna kip vrata – Savršena za manje prolaze kao što su PVC balkonska vrata. Ova vrata omogućavaju lako kipovanje i pomeranje na šinu-vodilicu.
  3. Harmonika vrata – Fleksibilna i kompaktna rešenja za maksimalno iskorišćenje prostora.

Izračunajte cene PVC stolarije na stranici kalkulator.

mond lie pro pvc stolarija pvc klizni sistemi tipovi

Možete se odlučiti za jedan od sledećih profila:

mond line pro pvc stolarija pvc klizni sistemi vekamotion

VEKAMOTION

VEKAMOTION sistem podizno-kliznih vrata idealan je za velike staklene površine i pruža moderan komfor sa elegantnim dizajnom. Izrađen od VEKA profila klase A, garantuje zaštitu od vremenskih uticaja, buke i gubitka toplote. Sa izuzetnim sistemom zaptivanja, ovaj sistem čuva udobnost vašeg doma čak i u olujama.

Termoizolacija je optimalna, sa koeficijentom prenosa toplote Ud do 0,73 W/(m²K). Estetski se uklapa u svaki arhitektonski stil, pružajući neograničene opcije personalizacije boje, teksture i dezena. VEKAMOTION je spoj funkcionalnosti, sigurnosti i estetike za savremeni način života.

mond line pro pvc stolarija pvc klizni sistemi psk kombi sistem

PSK (KOMBI) SISTEM

PSK (kombi) sistem stolarije je vrsta vrata ili prozora koji se otvaraju na specifičan način. Ovaj sistem omogućava dvostruku funkcionalnost, kombinujući klizanje i okretanje elemenata stolarije (KIP otvaranje). Klizanje se obično odvija paralelno sa okvirom, dok se istovremeno vrata ili prozori mogu otvarati i kao krila koja se okreću unutar okvira.

Ovaj sistem stolarije je često korišćen kako bi se maksimalno iskoristio prostor i omogućila veća fleksibilnost u otvaranju i zatvaranju prozora ili vrata. PSK sistem se često primenjuje u različitim vrstama prostora, kao što su terase, balkoni ili prostorije koje zahtevaju široko otvaranje.

Naši radovi