PVC balkonska vrata

Savršen spoj komfora i estetike

PVC balkonska vrata predstavljaju vrhunski izbor za unapređenje vašeg doma. Njihova odlična termo i zvučna izolacija obezbeđuju tišinu u prostoriji bez gubitka toplote. 

Naša kompanija Mond Line Pro se od 2008. godine bavi proizvodnjom i montažom PVC stolarije i ALU stolarije, koristeći vrhunske profile renomiranih evropskih brendova poput nemačke kompanije VEKA za PVC profile i grčkog brenda Alumil za ALU profile.

mond line pro pvc stolarija pvc balkonska vrata savrsen izbor

Zašto PVC balkonska vrata mogu biti savršen izbor za vaš dom ili poslovni prostor?

Ključ za uštedu energije

Naša PVC balkonska vrata, osim što zadržavaju toplotu u vašem domu, takođe i smanjuju gubitak energije kroz stakla. Ovo znači da će vaši troškovi za grejanje i hlađenje biti značajno niži, čineći ih dugoročno ekonomičnim izborom.

Visok nivo zvučne izolacije

Zahvaljujući visokom nivou zvučne izolacije, PVC balkonska vrata omogućavaju vam potpunu privatnost u domu. Buka iz spoljnog okruženja će biti značajno smanjena, pružajući vam mir i tišinu.

Prilagodljivost dizajna različitim potrebama

PVC balkonska vrata dolaze u širokoj paleti boja i stilova koji će se besprekorno uklopiti u dizajn vašeg prostora. Bez obzira da li preferirate klasičan ili moderni dizajn, sigurni smo da ćete pronaći savršeno rešenje koje odražava vaš lični ukus. Uz balkonska vrata mogu ići i komarnici za vrata.

Jednostavno održavanje

Naša PVC stolarija je dizajnirana da izdrži test vremena. Otporna je na vatru, mehanička oštećenja i vremenske uslove, obezbeđujući dugotrajan kvalitet. Pored toga, izuzetno je laka i jednostavna za održavanje što znači da ćete moći da uživate u njenim prednostima uz minimalan napor.

Vaša investicija za budućnost

Kada se odlučite za naša PVC balkonska vrata, ne ulažete samo u svoj komfor i energetsku efikasnost, već i u dugoročnu ekonomičnost koja će vam omogućiti uštedu energije i finansijskih resursa u godinama koje dolaze.

Kontaktirajte nas danas kako biste unapredili svoj prostor uz vrhunsku Mond Line Pro stolariju.

Na stranici kalkulator možete izračunati cenu PVC stolarije

mond line pro pvc stolarija pvc balkonska vrata investicija

Možete se odlučiti za jedan od sledećih profila:

mond line pro materijali veka pvc profili veka 70

VEKA 70

VEKA 70 sistem profila sa pet komora i 70 mm dubine ugradnje, predstavlja vrhunsko rešenje za prozore u stambenim i poslovnim objektima. Tehnički usklađen sa evropskim standardima predstavlja ekonomično rešenje i pruža sklad između visoke tehnologije i estetskog dizajna.

Zahvaljujući optimalnoj širini profila prozor propušta obilje svetlosti, dok klasičan dizajn sa blago zaobljenim konturama savršeno odgovara različitim stilovima gradnje. Sa lajsnama prilagođenim za termo-stakla debljine do 24 mm, VEKA 70 pruža vizuelnu privlačnost i odličnu termoizolaciju, postavljajući standarde u funkcionalnosti i estetici.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82

VEKA SOFTLINE 82

SOFTLINE 82 predstavlja inovativni sistem sa sedam komora i trostrukim staklom koji postavlja standarde u oblasti sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Sa osnovnom dubinom ugradnje od 82 mm, geometrija profila je termički optimizovana, obezbeđujući izuzetnu toplotnu izolaciju.

Zahvaljujući VEKA kvalitetu, debljini zidova profila u klasi A i čeličnim ojačanjem sistem pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi. Samim te je moguće spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost.

SOFTLINE 82 ne postavlja ograničenja kada su u pitanju oblikovanje i boje. Tri nivoa zaptivanja obezbeđuju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Unutrašnje rastojanje prozorskih stakala od 25 mm dodatno unapređuje termičku izolaciju, čineći ovaj sistem izuzetno efikasnim i prilagodljivim modernim zahtevima.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82 sa alu oblogom

VEKA SOFTLINE 82 SA ALU OBLOGOM

VEKA SOFTLINE 82 sa ALU oblogom donosi vrhunski dizajn u kombinaciji sa izuzetnom termoizolacijom. Sistem sa sedam komora i trostrukim staklom, postavlja nove standarde u industriji stolarije. Aluminijumske obloge proširuju paletu boja VEKA prozora, omogućavajući eloksiranje i plastificiranje u svim nijansama RAL palete. 

SOFITLINE 82 sa ALU oblogom nudi neograničene mogućnosti u oblikovanju i bojama. Tri nivoa zaptivanja pružaju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Ovaj sistem je optimalno rešenje koje zadovoljava najviše standarde dizajna, trajnosti i životnog komfora.

Naši radovi