Kontakt

NAČIN PLAĆANJA

Pored toliko opcija za kupovinu i ugradnju PVC stolarije koje Beograd ima teško je odlučiti se za pravu firmu, ali kada se dobro istraži tržište zaključak je da PVC Mond ima najbolju ponudu kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Povoljne cene PVC stolarije uz mogućnost kupovine na raate.

Besplatna dostava i ugradnja.

 

Prilikom gotovinskog plaćanja možete ostvariti puno dodatnih pogodnosti:
*Iznos popusta se ugovara sa komercijalistima prema iznosu ponude.

  • Popust* za gotovinsko plaćanje na standardnu cenu stolarije.

 

  • Dinamika plaćanja je takva da dajete avans 50% prilikom sklapanja ugovora, a 50% po ugradnji stolarije.

 

  • Mogućnost plaćanja čekovima građana na 3 do 6 meseci.

 

  • Beskamatno odloženo plaćanje do 12 meseci platnom karticom Banke Intesa na 50% iznosa.

 

  • Dinarski krediti ProCredit banke od 150.00 dinara bez učešća, od 12 do 36 meseci.*

 

  • Besplatna dostava.

 

  • Besplatna ugradnja.

 

  • Posebne povoljnosti za arhitekte.

 

Dinarski krediti za uštedu energije:   Ponuda Mond Line Pro

9 prednosti mond line pro-a:

PVC stolarija Mond - prednosti profila Image Map
1 Profili od 5 i 7 komora

Profili sa kojima radimo imaju pet ili sedam komora i spadaju u A klasu PVC profila sa debljinom spoljašnjeg zida od 3mm. Ovo znači da su stabilnost, zaštita od hladnoće, topline i buke osetno veće u odnosu na profile niže klase.

2 Ojačanja rama

Ojačanja rama kutijastog oblika 1,5 mm debljine unutar profila osigurava postojanost profila i umanjuje mogućnost savijanja.

3 PP profil

PP profil je element koji služi za postavljanje untrašnjih prozorskih daski i spoljašnjih okapnica koje služe za zaštitu fasade od kiše i vlage.

4 LOW-E staklo sa argonskim punjenjem

LOW-E staklo sa argonskim punjenjem je nisko emisiono staklo sa dva ili tri panela između kojih se nalazi argon, gas koji je slabiji toplotni provodnik od vazduha, što poboljšava ukupni termalnu izolaciju.

5 Polusigurnosni okov

Polusigurnosni okov je element koji se ugradjuje na okov i pruža zaštitu od nasilnog ulaska sa spoljne strane i povećava bezbednost objekta.

6 DSG zabravljivanje

DSG zabravljivanje omogućava da se prozorno krilo koje nema standardnu ručicu otvori mnogo lakše i jednostavnije. Otvaranje pomoćnih krila regularnih prozora se vrši preko ručica ugrađenih na bočnoj strani mehanizma prozora, na vrhu i dnu okova, što otežava otvaranje naročito kod visoko pozicioniranih prozora. Sa DSG zabravljivanjem pomoćno krilo se otvara jednim potezom!

7 Mikro provetravanje

Mikro provetravanje sa prihvatnikom omogućava luftiranje vazduha kroz izuzetno mali ventilacioni otvor u nagibnom položaju, što je idealno u slučaju dugog odsustva iz objekta poput odlaska na odmor. Mikro provetravanje sa prihvatnikom obezbeđuje daleko veću sigurnost objekta u odnosu na provetravanje otvaranjem na kip.

8 SECUSTIC ručica

SECUSTIC ručica ima patentirani uređaj za blokiranje, koji obezbeđuje maksimalnu zaštitu objekta. Ona pomaže da se spreči pomeranje okova na prozoru sa spoljašnje strane i pruža odličnu zaštitu od provala. Patent omogućava normalnu upotrebu prozorske ručice sa unutrašnje strane, ali blokira ručicu ako neko pokuša da je obrne sa spoljašnje strane ili ako pokuša preko okova sa spoljašne strane da nasilno otvori prozor.

9 Herco ručica

Herco ručica sa šnaperom za pritvaranje balkonskih vrata omogućava da konačno u potpunosti zatvorite vrata sa spoljne strane što će vam mnogo značiti tokom letnjih dana kada boravite na terasi, ali ne želite da topao vazduh ulazi u kuću kroz odškrinuta vrata. Ne postoji rizik da ostanete zatvoreni napolju jer se vrata otvaraju laganim potezom.

Navedene stavke Mond Line Pro nudi u svojoj osnovnoj ponudi i za njih nije potrebna dodatna doplata.

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.