Ručice za prozore

Sigurnost i estetika u vašim rukama

Ručice za prozore se često smatraju sitnim detaljem, ali one igraju bitnu ulogu u domu ili poslovnom prostoru. One ne samo da omogućavaju jednostavan pristup prozorima, već i doprinose celokupnom izgledu i funkcionalnosti vaših prozora. Naša ponuda ručica renomiranih brendova kombinuje stil, kvalitet i praktičnost kako bi zadovoljila sve vaše potrebe.

mond line pro dodatna oprema rucice za prozore izbor

Kako se biraju odgovarajuće ručice za prozore?

Odabir pravih ručica za prozore zavisi od vaših preferencija u vezi sa dizajnom i funkcionalnošću. Naš tim eksperata stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao u izboru ručica i dodatnih opcija poput oblika, boje, materijala i sigurnosnih dodataka.

Kako se montiraju ručice za prozore?

Ručice za prozore dolaze sa jednostavnim uputstvima za montažu. Ukoliko želite dodatnu pomoć prilikom ugradnje ručica na ALU ili PVC prozore, naši stručnjaci su tu da vam pomognu.

mond line pro dodatna oprema rucice za prozore ugradnja
mond line pro dodatna oprema rucice za prozore bezbednost

Kako ručice za prozore doprinose bezbednosti?

Bezbednost je ključna, stoga mnogi od naših modela ručica sadrže dodatne bezbednosne karakteristike, uključujući bravice i zaključavanje. Na taj način možete biti sigurni da ste obezbedili svoj dom ili poslovni prostor.

HOPPE - Vodeći evropski proizvođač ručica

Našim klijentima nudimo samo najbolje!

HOPPE se pozicionira kao prepoznatljiv lider u proizvodnji ručica koje se usklađuju sa modernim arhitektonskim rešenjima, budući da su one neizostavan element svake PVC i ALU stolarije.

HOPPE Secustik®

HOPPE Secustik® ručica nudi sigurnosni sistem sa inovativnom tehnologijom i opcijom blokade okova kod pokušaja provale sa spoljne strane. Pri rotaciji ručice za 180 stepeni, uređaj proizvodi seriju karakterističnih zvučnih klikova. Takođe, ove ručice su dostupne i u verziji sa cilindrom.