Kontakt

O nama

Mond Line Pro je kompanija sa preko 10 godina iskustva u proizvodnji i ugradji PVC i aluminijumske stolarije. Pružamo uslugu najvišeg kvaliteta za sve naručioce bez obzira na veličinu projekta – od zamene prozora u stanovima do opremanja višespratnih objekata kompletnom stolarijom. To je pristup koji nas izdvaja od konkurencije, jer spajamo stručnost, kvalitet i sigurnost iskusne kompanije sa individualnim pristupom, direktnim kontaktom i fleksibilnošću komšijskog majstora.

Naš inženjerski tim poseduje znanje i tehnologiju za projektovanje najsloženijih rešenja, a zahvaljujući savremenim mašinama u mogućnosti smo da ostvarimo svaku vašu zamisao. Proizvodni pogon u Beogradu prostire se na površini od 800m², uz angažovanje 20 visoko obučenih radnika, što nam omogućava da narudžbine realizujemo brzo, kao i da male nardužbine realizujemo momentalno, što je posebno pogodno za kupce koji opremaju svoj dom i ne mogu da čekaju.

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

Primere gotove stolarije sa ponosom izlažemo u Mond Line Pro salonima na Voždovcu, Čukarici i Novom Beogradu. U salonima kupci mogu dobiti tačan predračun svake narudžbine i čuti naše predloge kako mogu ostvariti ono što su zamislili. Kontakt sa zajednicom kompanija Mond Line Pro produbljuje i angažovanjem na društveno korisnim projektima, poput donacije stolarije ustanovama a svi ostaci iz proizvodnje se recikliraju, čime štitimo životnu sredinu.

Najbolji evropski profili

Za proizvodnju PVC i aluminijumske stolarije koristimo najkvalitetnije profile evropskih kompanija – PVC profile nemačkog brenda VEKA i aluminijumske profile grčkog brenda Elvial. VEKA je najveći svetski ekstruder PVC profila, jedan od pionira u upotrebi PVC tehnologije, sa fabrikama na četiri kontinenta. VEKA profili koriste se širom sveta, uključujući najprestižnije arhitektonske projekte u svetskim metropolama. Kada naručujete PVC stolariju naše kompanije možete biti sigurni ne samo da ste dobili kvalitetan proizvod, već najbolji PVC proizvod na tržištu. Kompanija VEKA potvrdila je naše strateško partnerstvo inicijativom da dve kompanije zajedno nastupaju na Međunarodnom sajmu građevinarstva u Beogradu, čime je potvređeno da Mond Line Pro poseduje najviši nivo znanja i iskustva u korišćenju VEKA profila.

Kada je reč o aluminijumskim profilima, trudili smo se da pronađemo profile koji su po kvalitetu na nivou premium brendova, ali čija će cena biti prihvatljiva ne samo za privredu i komercijalne projekte već i za građanstvo, a taj kvalitet po razumnoj ceni pronašli smo kod grčkog proizvođača Elvial. Ovaj brend beleži izuzetan rast proteklih godina jer sve više proizvođača i kupaca prepoznaje kvalitet Elvial profila i upravo je pojava ove grčke kompanije na tržištu konačno omogućila sa svako može da priušti aluminijumsku stolariju visokih performansi i odličnog izgleda.

Mond Line Pro svakodnevo projektuje i realizuje složena PVC i ALU rešenja, a visoke standarde u proizvodnji stolarije prepoznali su i građevinari iz EU, Kanade i sa Novog Zelanda, koji naručuju gotov proizvod naše kompanije, čime smo potpno preokrenuli pravilo da naša zemlja izvozi sirovine a uvozi gotove proizvode, jer Mond Line Pro uvozi polufabrikat i pretvara ga u gotov proizvod namenjen izvozu.

Proračun termalnih karakteristika, toplotne izolacije, propuštanja sunčevog svetla i ostalih vrednosti za svaki proizveden prozor proveren je u softveru čiju tačnost garantuje Kiwa, jedno od vodećih svetskih sertifikacionih tela.
Karatkeristike VEKA i Elvial profila koje koristimo u proizvodnji proveravaju vodeća evropska sertifikaciona tela, poput nemačkog Institut für Fenstertechnik i italijanskog Istituto Giordano.
ift-rosenheim-logo
giordano-instituto-logo
[Social9_Share]

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.