O nama

Mond Line Pro je kompanija sa preko 15 godina iskustva u proizvodnji i ugradnji PVC i ALU stolarije. Pružamo uslugu najvišeg kvaliteta za sve naručioce bez obzira na veličinu projekta – od zamene prozora u stanovima do opremanja višespratnih objekata kompletnom stolarijom. To je pristup koji nas izdvaja od konkurencije, jer spajamo stručnost, kvalitet i sigurnost iskusne kompanije sa individualnim pristupom, direktnim kontaktom i fleksibilnošću komšijskog majstora.

Naš inženjerski tim poseduje znanje i tehnologiju za projektovanje najsloženijih rešenja, a zahvaljujući savremenim mašinama u mogućnosti smo da ostvarimo svaku vašu zamisao. Proizvodni pogon u Beogradu prostire se na površini od 800m², uz angažovanje 20 visoko obučenih radnika, što nam omogućava da narudžbine realizujemo brzo, kao i da male nardužbine realizujemo momentalno, što je posebno pogodno za kupce koji opremaju svoj dom i ne mogu da čekaju.

Svoje gotove proizvode sa ponosom izlažemo u salonima na Voždovcu, Čukarici i Novom Beogradu. Ovi saloni ne samo da vam omogućavaju da vidite naše proizvode uživo, već i da dobijete tačne predračune za svoje narudžbine i konsultacije sa našim stručnim timom. Pomažemo vam da ostvarite vizije i pružamo rešenja koja će vašem domu dodati vrednost.

mond line pro o nama
mond line pro o nama vozdovac
mond line pro o nama cukarica
mond line pro o nama novi beograd
mond line pro o nama proizvodnja

Najbolji evropski profili

Za proizvodnju stolarije, naša prednost je korišćenje najkvalitetnijih profila renomiranih evropskih kompanija. Kada je reč o PVC stolariji, naš izbor su profili napravljeni od strane nemačkog giganta VEKA. VEKA kao najveći svetski ekstruder PVC profila i pionir u primeni PVC tehnologije, ima fabrike na četiri kontinenta. Njihovi profili koriste se širom sveta, uključujući najprestižnije arhitektonske projekte u svetskim metropolama.

Naša strast za izvrsnošću u izradi Aluminijumske stolarije dovela nas je do saradnje sa brendovima kao što su ALUMIL, ALIPLAST i ELVIAL. ALUMIL je lider usvetskoj industriji ALU stolarije, poznat po svojim inovacijama i visokimstandardima. Njihova paleta proizvoda obuhvata sve, od elegantnihprozora i vrata do sistema za objekte visokih performansi. Aliplast, kao jedan od vodećih evropskih proizvođača i distributera visokokvalitetnih aluminijumskih sistema za prozore, vrata, klizne elemente, zid zavese i krovne konstrukcije, posvećen je poboljšanju udobnosti i arhitektonske vrednosti objekta putem pružanja vrhunskih aluminijumskih rešenja.

Aluminijumski profili grčkog brenda ELVIAL predstavljaju pouzdane i visoko kvalitetne profile za izradu stolarije. Mond Line Pro svakodnevo projektuje i realizuje složena PVC i ALU rešenja, a visoke standarde u proizvodnji stolarije prepoznali su i građevinari iz EU, Kanade i sa Novog Zelanda, koji naručuju gotov proizvod naše kompanije, čime smo potpno preokrenuli pravilo da naša zemlja izvozi sirovine a uvozi gotove proizvode, jer Mond Line Pro uvozi polufabrikat i pretvara ga u gotov proizvod namenjen izvozu.