PVC stolarija

Stolarija vrhunskog kvaliteta za vaš dom

PVC stolarija je sinonim za visok standard u građevinskoj industriji. Njen kontinuirani razvoj u oblasti energetske efikasnosti, ekološke održivosti i izdržljivosti čini je nezaobilaznim izborom za prozore i vrata u savremenim projektima gradnje.

mond line pro pvc stolarija prednosti

Koje su prednosti PVC stolarije?

PVC stolarija je neprikosnovena kada je u pitanju termo i zvučna izolacija vašeg doma. Mond Line Pro, sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i ugradnji PVC stolarije, koristi najkvalitetnije PVC profile nemačkog brenda VEKA.

Ekonomična cena, izvanredna izolacija i jednostavna ugradnja samo su neke od prednosti koje PVC stolariju čine pravim izborom. 

PVC stolarija nije samo praktična, već i estetski privlačna. Sa širokim izborom stilova i boja, možete prilagoditi stolariju svom ukusu i doprineti estetici vašeg doma.

Toplotna izolacija PVC stolarije

Ključ za uštedu energije

PVC stolarija postavlja standarde u očuvanju toplote. Niskim faktorom toplotne provodljivosti prozora (Uw vrednostima), postiže se izuzetna energetska efikasnost, smanjuju se troškovi grejanja i hlađenja i dugoročna finansijska ušteda.

mond line pro pvc stolarija toplotna izolacija
mond line pro pvc stolarija zvucna izolacija

Zvučna izolacija PVC stolarije

Mir i tišina u vašem domu

PVC prozori pružaju zvučnu izolaciju i do 47 dB. Ukoliko je, na primer, spoljna buka 80dB PVC prozor sa zvučnom izolacijom od 30 dB smanjiće nivo ulične buke na 50 dB.
Kao i kod toplotne izolacije (provodljivosti) i ovde veliku ulogu ima kvalitet i vrsta zastakljivanja, jer stakla na prozorima čine preko 70% površine PVC stolarije. Visoki nivo zvučne izolacije pruža vam privatnost. Naše staklo od 4/16/4 IZO ima zvučnu izolaciju od 33 dB. Izračunajte cenu PVC stolarije uz pomoć našeg jedinstvenog kalkulatora.

Lako održiva PVC stolarija

Funkcionalnost, izdržljivost i dugotrajnost

Kada je reč o održavanju stolarije, PVC stolarija predstavlja vrhunsku opciju koja štedi vaše vreme i napore. Ona je čuvar vašeg mira i komfora, jer zahteva minimalnu pažnju kada je u pitanju održavanje. Jedna od ključnih karakteristika PVC stolarije je njena izdržljivost. 

Koristimo najkvalitetnije PVC profile nemačkog brenda VEKA koji su otporni na vatru, mehanička oštećenja i vremenske uslove. 

PVC stolarija zadržava svoj izgled i funkcionalnost dugi niz godina. Kada se odlučite za PVC stolariju, ulažete ne samo u svoj komfor i energetsku efikasnost, već i u dugoročnu ekonomičnost.

mond line pro pvc stolarija lako odrziva
mond line pro pvc stolarija najpopularnija

Zašto je PVC stolarija postala najpopularnija?

Savremeni standard za prozore i vrata

Za razliku od nekadašnje tehnologije gde je drvo bilo glavni materijal, danas se savremeni kupci PVC vrata i prozora opredeljuju za energetsku efikasnost celokupnih stambenih objekata. Razlog je jednostavan: svi znamo da drvo vremenom propada, truli i da se zbog toga deformiše. To u slučaju PVC stolarije jednostavno ne postoji. Toplotna i zvučna izolacija, zajedno sa energetskom uštedom, dovoljni su pokazatelji zašto je PVC stolarija u našoj zemlji dominantno rasprostranjena.

Karakteristike PVC stolarije

Energetski efikasna i moderna!

Energetski efikasna PVC stolarija je novi standard u građevinskoj industriji. Osim što je ekonomična, nudi širok spektar boja i oblika, savršeno se uklapa u modernu arhitekturu. Investicija u PVC stolariju dugoročno donosi uštedu energije.

U ponudi imamo i ALU stolariju vrhunskog kvaliteta.

mond line pro pvc stolarija karakteristike

Možete se odlučiti za jedan od sledećih profila:

mond line pro materijali veka pvc profili veka 70

VEKA 70

VEKA 70 sistem profila sa pet komora i 70 mm dubine ugradnje, predstavlja vrhunsko rešenje za prozore u stambenim i poslovnim objektima. Tehnički usklađen sa evropskim standardima predstavlja ekonomično rešenje i pruža sklad između visoke tehnologije i estetskog dizajna.

Zahvaljujući optimalnoj širini profila prozor propušta obilje svetlosti, dok klasičan dizajn sa blago zaobljenim konturama savršeno odgovara različitim stilovima gradnje. Sa lajsnama prilagođenim za termo-stakla debljine do 24 mm, VEKA 70 pruža vizuelnu privlačnost i odličnu termoizolaciju, postavljajući standarde u funkcionalnosti i estetici.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82

VEKA SOFTLINE 82

SOFTLINE 82 predstavlja inovativni sistem sa sedam komora i trostrukim staklom koji postavlja standarde u oblasti sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Sa osnovnom dubinom ugradnje od 82 mm, geometrija profila je termički optimizovana, obezbeđujući izuzetnu toplotnu izolaciju.

Zahvaljujući VEKA kvalitetu, debljini zidova profila u klasi A i čeličnim ojačanjem sistem pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi. Samim te je moguće spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost.

SOFTLINE 82 ne postavlja ograničenja kada su u pitanju oblikovanje i boje. Tri nivoa zaptivanja obezbeđuju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Unutrašnje rastojanje prozorskih stakala od 25 mm dodatno unapređuje termičku izolaciju, čineći ovaj sistem izuzetno efikasnim i prilagodljivim modernim zahtevima.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82 sa alu oblogom

VEKA SOFTLINE 82 SA ALU OBLOGOM

VEKA SOFTLINE 82 sa ALU oblogom donosi vrhunski dizajn u kombinaciji sa izuzetnom termoizolacijom. Sistem sa sedam komora i trostrukim staklom, postavlja nove standarde u industriji stolarije. Aluminijumske obloge proširuju paletu boja VEKA prozora, omogućavajući eloksiranje i plastificiranje u svim nijansama RAL palete. 

SOFITLINE 82 sa ALU oblogom nudi neograničene mogućnosti u oblikovanju i bojama. Tri nivoa zaptivanja pružaju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Ovaj sistem je optimalno rešenje koje zadovoljava najviše standarde dizajna, trajnosti i životnog komfora.

Naši radovi