ALU-drvo stolarija

Harmonija čvrstine i topline

Aluminijum-drvo stolarija predstavlja vrhunsku kombinaciju elegancije i performansi, spajajući čvrstinu i postojanost aluminijuma sa prirodnom toplinom drveta. Ovaj sistem pruža jedinstveno iskustvo, čineći vaš prostor udobnim, funkcionalnim i estetski privlačnim.

mond line pro alu drvo stolarija prednosti

Koje su glavne prednosti aluminijum-drvo stolarije?

Visoki standardi čvrstine i otpornosti

Aluminijum-drvo stolarija je stvorena kako bi zadovoljila najviše standarde izdržljivosti. Aluminijumski okvir pruža čvrstinu i zaštitu, dok drveni elementi donose toplinu i prirodnu lepotu u vaš prostor.

Okretno-nagibni sistem - funkcionalnost na dohvat ruke

Ovaj inovativni sistem omogućava prozorima da se otvaraju nagibno, pružajući efikasnu ventilaciju i jednostavan pristup spoljnom okruženju. Istovremeno, omogućava jednostavno održavanje prostora.

Podizno-klizni sistem - prostranost i luksuz

Aluminijum-drvo stolarija nudi podizno-klizne prozore koji unose luksuz i prostranost u vaš dom. Ovi prozori omogućavaju glatko klizanje, otvarajući vaše prostorije prema spoljnom okruženju.

Estetska vrednost i prilagodljivost

Svojom prirodnom lepotom, aluminijum-drvo stolarija dodaje estetsku vrednost svakom prostoru. Takođe, dolazi u raznovrsnom izboru finiša i nijansi, omogućavajući vam da je prilagodite svojim preferencijama i stilu enterijera.

Termoizolacija za udobnost i uštedu energije

Zahvaljujući kombinaciji aluminijuma i drveta, ova stolarija pruža izuzetnu termoizolaciju. Vaš dom će ostati prijatan tokom cele godine, smanjujući troškove za grejanje i hlađenje.

Zašto izabrati aluminijum-drvo stolariju?

Perfektna sinteza

Aluminijum-drvo stolarija spaja najbolje od oba sveta – čvrstinu aluminijuma i toplinu drveta. Ovaj ekskluzivni sistem je sinonim za vrhunski kvalitet, funkcionalnost i estetiku. Odlučite se za aluminijum-drvo stolariju i unapredite vaš prostor na jedinstven način. U ponudi je i klasična aluminijumska stolarija.

mond line pro alu drvo stolarija zasto izabrati

Koje su osnovne karakteristike ALU-drvo stolarije iz naše ponude?

  • Aluminijumska konstrukcija – Koristimo profile renomiranih proizvođača i našim klijentima pružamo mogućnost konsultacija u odabiru sistema
  • Drvo – Slavonski hrast uz mogućnost nanošenja bajca u više tonova, prema ton karti
  • Krila izrađujemo u celini, sa minimalnim linijama spoja. Postoji mogućnost opšivanja zida i ugradnje drvene podprozorske daske.
  • Boja po RAL karti pri čemu procesom plastifikacije dobijamo boju iz ton karte
  • Okov – Maco okov implementiran kao vidljiv ili skriveni
  • Mogućnost ugradnje stakla od 39 mm do 44 mm
  • Koeficijent prolaza toplote – Uw=0.5W/m2K (sa ispunom od troslojnog termo stakla)

Iskustvo i kvalitet od 2008. godine

Naša kompanija Mond Line Pro posluje od 2008. godine, unoseći u svaki projekat stručnost, iskustvo i pouzdanost.

Izračunajte cenu stolarije uz pomoć kalkulatora cene.

Kontaktirajte nas danas kako biste podigli svoj prostor na potpuno novi nivo uz najkvalitetniju aluminijum-drvo stolariju. Oplemenite svoj prostor u stilu rezidencijalnih prostora i ujedno investirate u zagarantovanu zaptivenost Vašeg doma.

Naši radovi