Rolo komarnici

Šta su rolo komarnici?

Rolo komarnici predstavljaju efikasnu i praktičnu zaštitu koja omogućava slobodan protok svežeg vazduha, a istovremeno sprečava ulazak komaraca, muva, i drugih insekata u vaš prostor. Lako se podižu i spuštaju, pružajući vam potpunu kontrolu nad otvaranjem i zatvaranjem prozora i vrata.

mond line pro dodatna oprema komarnici rolo komarnici estetika

Kako rolo komarnici usklađuju funkcionalnost sa estetikom u vašem prostoru?

Rolo komarnici su savršena kombinacija funkcionalnosti i estetike. Napravljeni od kvalitetnih materijala koji su otporni na sve vremenske uslove, ovi komarnici omogućavaju jednostavno rukovanje. Mrežica se nalazi u vodilicama sa posebnim četkicama koje sprečavaju oštećenje i kidanje. Po meri izrađeni, rolo komarnici se lako integrišu sa vašim prozorima ili vratima, ne ometajući vidljivost, osvetljenje ili cirkulaciju vazduha. Montiraju se elegantno iznad ALU ili PVC prozora sa spoljne strane, a okvir ovih komarnika izrađen je od aluminijuma.

Zašto odabrati rolo komarnike?

Rolo komarnici nude brojne prednosti. Prvo, pružaju efikasnu zaštitu od insekata, čime se omogućava uživanje u svežem vazduhu bez brige o dosadnim napasnicima. Drugo, lako se koriste i prilagođavaju različitim dimenzijama prozora i vrata. Takođe, estetski su prijatni i ne remete izgled vašeg doma. Pored toga, rolo komarnici doprinose povećanju energetske efikasnosti prostora, sprečavajući ulazak insekata i prašine.

mond line pro dodatna oprema komarnici rolo komarnici zasto izabrati

Kako izabrati prave rolo komarnike za svoj dom?

Pravi izbor rolo komarnika zavisi od vaših potreba i preferencija. Pre svega, treba da uzmete u obzir dimenzije prozora ili vrata na koje želite da ih postavite. Zatim, razmislite o boji i dizajnu koji se najbolje uklapaju u estetiku vašeg doma. Takođe, obratite pažnju na materijal od kojeg su napravljeni komarnici i njihov mehanizam podizanja/spuštanja kako biste osigurali dugotrajnost i funkcionalnost.

Kontaktirajte nas i konsultujte se sa stručnjakom koji vam može pomoći da donesete informisane odluke i izaberete prave komarnike za vaš prostor.

U ponudi pored rolo imamo i sledeće vrste komarnika: