Komarnici

Komarnici kao nezaobilazan deo modernog doma

Komarnici za prozore i vrata su nezaobilazan deo savremenog koncepta zaštite prostora od insekata. Ne samo što pružaju efikasnu zaštitu od insekata, već takođe dodaju estetski element i unose eleganciju u vaš dom ili poslovni prostor. Naša kompanija postoji od 2008. godine i tokom dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji PVC stolarije i ALU stolarije, stekli smo stručnost i znanje koje danas koristimo za izradu kvalitetnih komarnika.

mond line pro dodatna oprema komarnici kako odabrati

Kako odabrati prave komarnike za prozore i vrata?

Odabir pravih komarnika je ključan korak u obezbeđivanju udobnog i zaštićenog životnog okruženja. Pre svega neophodno je da razmislite o svojim potrebama. Pitanje koje se odnosi na frekvenciju otvaranja PVC prozora i vrata ili pitanje prioriteta zaštite od insekata u različitim prostorijama može vam pomoći da razumete svoje zahteve. Nakon što definišete potrebe, stil, kvalitet materijala i uradite neophodna merenja razmislite o vrstama komarnika i njihovim specifičnim karakteristikama.

Koje vrste komarnika postoje u našem asortimanu?

U našem asortimanu možete pronaći četiri glavne vrste komarnika:

mond line pro dodatna oprema komarnici vrste

Koje su osnovne karakteristike svake vrste u ponudi?

Svaka od ovih vrsta komarnika pruža specifične funkcionalnosti kako bi odgovorila različitim potrebama i preferencijama naših klijenata. Fiksni komarnici su jednostavni i ekonomični, rolo komarnici omogućavaju kontrolu otvaranja i zatvaranja, plise komarnici su najrasprostranjeniji i omogućavaju brzu instalaciju, dok američki komarnici dolaze sa vratima na koja su ugrađeni i od kojih se ne mogu odvojiti.

Kako bismo vam pomogli u odabiru pravih komarnika koji će se uklopiti u vaš budžet, prostor i postojeću stolariju slobodno nas kontaktirajte.

Takođe, možete izračunati cenu PVC prozora sa komarinicima na stranici kalkulator.