Plise komarnici

Kako se plise komarnici integrišu sa vašim prozorima i vratima?

Plise komarnici su inovativno rešenje koje pruža zaštitu od insekata i istovremeno se lako integriše sa ALU i PVC prozorima i vratima. Njihova praktičnost, funkcionalnost i dizajn čine ih sve popularnijim izborom za moderna domaćinstva. Izrađuju prema specifikacijama vaših prozora i vrata, osiguravajući potpuno prilagođeno rešenje koje se savršeno uklapa u svaki prostor. Mreže plise komarnika dostupne su u crnoj i sivoj boji i dolaze sa ojačanim nitima velike izdržljivosti i samim tim otporne su na udare vetra i svakodnevno habanje.

mond line pro dodatna oprema komarnici plise komarnici ugradnja

Kako se plise komarnik ugrađuje?

Instalacija plise komarnika je brza i jednostavna. Oni se montiraju sa spoljne strane prozora ili vrata, ne remeteći izgled unutrašnjosti prostora. Takođe, ovi komarnici za vrata i prozore se mogu lako povući kada nisu u upotrebi, čime se dodatno čuva estetika prostora.

Koje su prednosti plise komarnika?

Propuštaju prirodnu svetlost i svež vazduh

Plise komarnici vam omogućavaju da uživate u prirodnoj svetlosti i svežem vazduhu bez straha od insekata. Njihova mrežica je diskretna i neupadljiva, što omogućava slobodnu cirkulaciju vazduha i jasnu vidljivost kroz prozor.

Lako se uklapaju u dizajn svakog prostora

Jedan od ključnih atributa plise komarnika je njihov elegantan dizajn i činjenica da zauzimaju malo mesta. Bez obzira na stil vašeg doma, plise komarnici će se uklopiti i doprineti estetici prostora.

mond line pro dodatna oprema komarnici plise komarnici prednosti

Jednostavno korišćenje

Plise komarnik se razlikuje po svom inovativnom dizajnu koji omogućava lakše rukovanje, čineći ga pogodnim za sve uzraste, uključujući decu, starije osobe i osobe sa posebnim potrebama. Pogodan je veću frekvenciju prolaza.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja vezana za komarnike i ostale proizvode iz našeg širokog asortimana.

U ponudi pored plise imamo i sledeće vrste komarnika: