VEKA PVC profili

Unapredite vaš životni prostor uz VEKA PVC profile

VEKA dominira kao globalni lider u proizvodnji PVC profila za prozore i vrata i prisutan je na svim kontinentima širom sveta. Njihovi PVC profili pružaju izvanredne tehničke karakteristike i estetsku privlačnost i samim tim predstavljaju dugoročno isplativu investiciju za vaš dom ili poslovni prostor. Bez obzira da li renovirate svoj dom ili gradite novi, VEKA prozori i vrata su trajni, pouzdani i prilagodljivi različitim zahtevima same ugradnje. Raznolika paleta oblika i boja omogućava vam da izaberete proizvode koji savršeno odgovaraju vašem stilu i fasadi.

mond line pro materijali veka pvc profili veka 70

VEKA 70

VEKA 70 sistem profila sa pet komora i 70 mm dubine ugradnje, predstavlja vrhunsko rešenje za PVC prozore u stambenim i poslovnim objektima. Tehnički usklađen sa evropskim standardima predstavlja ekonomično rešenje i pruža sklad između visoke tehnologije i estetskog dizajna.

Zahvaljujući optimalnoj širini profila prozor propušta obilje svetlosti, dok klasičan dizajn sa blago zaobljenim konturama savršeno odgovara različitim stilovima gradnje. Sa lajsnama prilagođenim za termo-stakla debljine do 24 mm, VEKA 70 pruža vizuelnu privlačnost i odličnu termoizolaciju, postavljajući standarde u funkcionalnosti i estetici.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82

VEKA SOFTLINE 82

SOFTLINE 82 predstavlja inovativni sistem sa sedam komora i trostrukim staklom koji postavlja standarde u oblasti sigurnosti, funkcionalnosti i termoizolacije. Sa osnovnom dubinom ugradnje od 82 mm, geometrija profila je termički optimizovana, obezbeđujući izuzetnu toplotnu izolaciju.

Zahvaljujući VEKA kvalitetu, debljini zidova profila u klasi A i čeličnim ojačanjem sistem pruža optimalnu stabilnost čak i kod velikih elemenata, kao što su stakleni zidovi. Samim te je moguće spojiti zahteve moderne arhitekture za velikim staklenim površinama i maksimalnu energetsku efikasnost.

SOFTLINE 82 ne postavlja ograničenja kada su u pitanju oblikovanje i boje. Tri nivoa zaptivanja obezbeđuju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Unutrašnje rastojanje prozorskih stakala od 25 mm dodatno unapređuje termičku izolaciju, čineći ovaj sistem izuzetno efikasnim i prilagodljivim modernim zahtevima.

mond line pro materijali veka pvc profili veka softline 82 sa alu oblogom

VEKA SOFTLINE 82 SA ALU OBLOGOM

VEKA SOFTLINE 82 sa ALU oblogom donosi vrhunski dizajn u kombinaciji sa izuzetnom termoizolacijom. Sistem sa sedam komora i trostrukim staklom, postavlja nove standarde u industriji stolarije. Aluminijumske obloge proširuju paletu boja VEKA prozora, omogućavajući eloksiranje i plastificiranje u svim nijansama RAL palete. 

SOFITLINE 82 sa ALU oblogom nudi neograničene mogućnosti u oblikovanju i bojama. Tri nivoa zaptivanja pružaju pouzdanu zaštitu od ekstremnih temperatura, promaje i vlage. Ovaj sistem je optimalno rešenje koje zadovoljava najviše standarde dizajna, trajnosti i životnog komfora.

mond line pro materijali veka pvc profili vekamotion

VEKAMOTION

VEKAMOTION sistem podizno-kliznih vrata idealan je za velike staklene površine i pruža moderan komfor sa elegantnim dizajnom. Izrađen od VEKA profila klase A, garantuje zaštitu od vremenskih uticaja, buke i gubitka toplote. Sa izuzetnim sistemom zaptivanja, ovaj sistem čuva udobnost vašeg doma čak i u olujama.

Termoizolacija je optimalna, sa koeficijentom prenosa toplote Ud do 0,73 W/(m²K). Estetski se uklapa u svaki arhitektonski stil, pružajući neograničene opcije personalizacije boje, teksture i dezena. VEKAMOTION je spoj funkcionalnosti, sigurnosti i estetike za savremeni način života.

mond line pro materijali veka profili posebni

Šta čini VEKA profile posebnim?

PVC profili VEKA nisu samo lepi na oko, već i unutar sebe kriju niz izuzetnih karakteristika koje ih čine pravim izborom za vaš dom.

Visokokvalitetni materijali laki za održavanje

VEKA profili izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji garantuju da će vaša PVC stolarija ostati u besprekornom stanju u godinama koje dolaze. Materijal od kog su napravljeni VEKA profili je lak za održavanje i otporan na vremenske uslove.

Obezbeđuju visok nivo sigurnosti i zaštitu od buke

Metalna ojačanja kompatibilna sa VEKA sistemima osiguravaju visok nivo bezbednosti za vas i vašu porodicu. Takođe, pružaju vam optimalnu zaštitu od buke, podižući tako nivo komfora u vašem domu. Možete uživati u mirnom okruženju, bez obzira na buku spoljnog sveta.

Odlična termo-izolaciona svojstva

Zahvaljujući višekomornom izolacionom sistemu i specijalnim termo staklima smanjuje se gubitak toplote, a samim tim smanjuju se i troškovi grejanja i hlađenja prostorija.

Zašto izabrati VEKA PVC stolariju?

Uz VEKA profile, možete postići harmoničan izgled objekta usklađen sa vašim stilom i potrebama. Bilo da preferirate klasičan, moderan ili inovativan dizajn, naši sistemi su prilagodljivi kako biste ostvarili svoju viziju. Osim toga, posvećenost održivosti i reciklaži PVC materijala, pomoći će vam da smanjite svoj ekološki otisak i učestvujete u očuvanju planete za buduće generacije.

Ukoliko planirate zamenu ili ugradnju PVC stolarije i potrebne su vam potrebne dodatne informacije o VEKA sistemu slobodno nas kontaktirajte. Takođe, pogledajte cenu PVC stolarije i izračunajte uz pomoć kalkulatora.