Zamena stolarije

Šta podrazumeva usluga zamene stolarije?

Zamena stolarije je postupak koji uključuje uklanjanje postojećih prozora i vrata, a zatim njihovu zamenu novom PVC ili Aluminijumskom stolarijom. Ova usluga povećava energetsku efikasnost, pruža sigurnost i doprinosi izgledu vašeg doma.

mond line pro usluge zamena stolarije znaci

Koji znaci ukazuju na to da vam je potrebna zamena stolarije?

Visoki računi za potrošnju energije

Ukoliko su vaši računi za grejanje ili hlađenje znatno viši nego što očekujete to je jedan od prvih znakova koji ukazuje na gubitak energije kroz dotrajalu stolariju.

Otežano otvaranje ili zatvaranje

Primetili ste da se prozori ili vrata u vašem domu teško otvaraju ili zatvaraju? Ovo može biti ne samo frustrirajuće, već i opasno u nekim situacijama.

Loša zvučna izolacija

Dešava vam se da često čujete buku iz okoline, kao što su saobraćajna gužva ili komšijski razgovori? Ovo se dešava zbog loše zvučne izolacije vaših prozora i vrata.

Vidljiva oštećenja i kondenzacija oko prozora ili vrata

Čim primetite očigledna oštećenja na PVC stolariji, uključujući pukotine, trulež, ogrebotine, oštećene brave ili mehanizme koji više ne funkcionišu ispravno neophodno je razmisliti o zameni stolarije. Takođe, još jedan od znakova dotrajalosti jeste i kondenzacija na unutrašnjoj strani prozora, što može dovesti do plesni i problema sa vlagom u vašem domu.

Koliko traje proces zamene stolarije?

Vreme potrebno za zamenu vrata ili prozora zavisi od obima projekta. Veći projekti mogu potrajati nekoliko dana, dok manji projekti mogu biti završeni u nekoliko sati. Tačne informacije o vremenu potrebnom za zamenu stolarije zavise od konkretnog slučaja.

mond line pro usluge zamena stolarije proces

Da li je zamena stolarije investicija vredna pažnje?

Zamena prozora i vrata jeste investicija vredna pažnje. Poboljšanje energetske efikasnosti, sigurnosti i estetskog izgleda vašeg doma donosi dugoročne koristi i može povećati vrednost nekretnine ukoliko se jednog dana budete odlučili za prodaju. Kontaktirajte nas saznali više o cenama zamene stolarije.

Takođe, pogledajtei stranicu kalkulator, gde možete izračunati cenu PVC prozora i vrata, kao i ostale stolarije.

Pored usluge zamene stolarije iz Mond Line ponude izdvajamo i usluge: