Klizni sistemi

Elegancija u pokretu

Ukoliko ste se pitali kako da svoj dom ili poslovni prostor učinite još prostranijim, svetlijim i funkcionalnijim imamo pravo rešenje za vas!

U pitanju su vrhunski PVC i ALU klizni sistemi koji će vam pružiti idealan odnos estetike i praktičnosti.

Estetika i praktičnost

Današnji PVC klizni sistemi donose spoj estetike i praktičnosti. Široke staklene površine omogućavaju ulazak velike količine prirodnog svetla u prostoriju, stvarajući osećaj prostranosti i bliskosti sa spoljnim okruženjem. PVC klizni sistemi su dostupni u različitim bojama i dekorima, omogućavajući vam da prilagodite izgled doma ili poslovnog prostora ličnim preferencijama.

Sigurnost i termalna izolacija

ALU klizni sistemi su idealno rešenje za maksimalnu ekonomiju prostora, zauzimajući manje mesta od običnih vrata. Pored toga, pružaju veću sigurnost, jer su bezbednija za prolazak sa malog gazišta ili stepeništa. Ovo ih čini praktičnim izborom za osobe sa posebnim potrebama i porodice sa decom. Uz to, Mond Line Pro nudi visokokvalitetna niskoemisiona i „LOWE“ stakla za odličnu termalnu izolaciju, čime se obezbeđuje dodatna udobnost i ušteda energije u vašem domu.

Zašto odabrati klizne sisteme?

Prostor bez granica

Klizni sistemi omogućavaju maksimalno korišćenje prostora, što ih čini fleksibilnim i lako prilagodljivim vašim potrebama. Ne zauzimaju puno mesta i praktični su za kretanje dece i starijih osoba.

Energetska efikasnost

Vrhunske termalne karakteristike kliznih sistema čuvaju vaš dom od gubitka energije i održavaju ugodnu temperaturu tokom cele godine.

Bezbednost

Inovativni sigurnosni mehanizmi ugrađeni u naše klizne sisteme garantuju vaš miran san i osećaj sigurnosti.

Šta možete očekivati od naših kliznih sistema?

Moderan dizajn

Individualnost je ključ našeg pristupa. Pružamo vam mogućnost da odaberete klizni sistem koji se savršeno uklapa u stil vašeg doma ili poslovnog prostora.

Visokokvalitetni materijali

PVC i ALU materijali kao i sva dodatna oprema koju koristimo pri izradi kliznih sistema prošli su stroge kontrole kvaliteta kako bismo osigurali dugotrajnost, bezbednost i otpornost na sve vremenske uslove. Pročitajte detaljnije o PVC stolariji.

Brza i precizna ugradnja

Naša stručna ekipa obezbeđuje brzu i preciznu ugradnju, čime se ometanja u vašem svakodnevnom životu ili radu svode na minimum.

Transformišite svoj prostor danas!

Dopustite našim kliznim sistemima da otvore vrata ka novim dimenzijama stila i udobnosti. Kontaktirajte nas i zajedno stvorimo prostor koji odražava vašu jedinstvenu priču.

Na stranici kalkulator, možete izračunati cenu stolarije.