Politika kolačića

Poslednje ažuriranje: 14. oktobar 2024.

Mond Line Pro d.o.o., Beograd, Srbija („Mond Line Pro“, „mi“, „nas“, i „naše“) koristi kolačiće i druge tehnologije za praćenje na svojoj internet stranici https://www.mondlinepro.rs/ . Kolačići su male tekstualne datoteke koje internet stranica koju posetite traži od vašeg pretraživača da postavi na vaš uređaj, u svrhe opisane u nastavku. 

Ova Politika kolačića objašnjava koje kolačiće koristimo, razloge za njihovu upotrebu, koliko dugo kolačići ostaju na vašem uređaju, kao i kako možete kontrolisati koje kolačiće koristimo prilikom vaše posete našoj stranici. Politiku kolačića treba čitati zajedno sa Politikom privatnosti, koje detaljno objašnjava kako koristimo vaše lične podatke i vaša prava u vezi sa zaštitom podataka. 

Tipovi kolačića koje koristimo

Mond Line Pro koristi dve vrste kolačića: strogo neophodne kolačiće i opcione kolačiće. Ne tražimo vašu saglasnost za upotrebu strogo neophodnih kolačića, jer su oni potrebni za pružanje usluga koje zahtevate na našoj internet stranici. Što se tiče opcionih kolačića, koristimo ih isključivo uz vašu prethodnu saglasnost. Postoje dve vrste opcionih kolačića: funkcionalni kolačići i analitički kolačići. Svoje preferencije u vezi sa korišćenjem opcionih kolačića možete upravljati u podešavanjima vašeg pregledača, kao što je opisano na sledećim linkovima: 

Edge   Chrome   Firefox   Safari (desktop)   Safari (mobilni) 

Što se tiče trajanja kolačića, oni se mogu podeliti na „sesijske kolačiće“ i „stalne kolačiće“. Sesijski kolačići se automatski brišu kada napustite internet stranicu. Stalni kolačići ostaju na vašem uređaju duži vremenski period, prema određenom vremenu trajanja svakog kolačića, i ostaju validni do datuma isteka (osim ako ih ne obrišete pre tog datuma). 

Lista kolačića