Krediti za energetsku efikasnost

Ulaganje u energetsku efikasnost danas je mnogo lakše i povoljnije nego što je to bilo pre samo deset ili dvadeset godina. Tehnologije se konstantno unapređuju, a krajnji ciljevi jesu dobra funkcionalnost, ušteda energije i očuvanje životne sredine. Ugradnja PVC ili aluminijumske stolarije može biti značajan korak u ovom pravcu. To je energetski efikasno rešenje koje donosi konkretne uštede i omogućava optimalnu temperaturu u stanu ili kući.

mond line pro krediti za energetsku efikasnost

Jedan od načina da svoj dom učinite energetski efikasnim jeste kredit za energetsku efikasnost ProCredit banke, uz koji dobijate do 15% novca nazad. 

Program je podržan sredstvima Evropske unije, kao i sredstvima drugih donatora i realizovan u saradnji sa Sekretarijatom Energetske zajednice. Na koji način funkcioniše povraćaj novca? 

Nakon odobrenja kredita i završenih radova, prijavljujete se online za povraćaj novca. U roku od 60 dana, stići će vam uplata na račun. Dobra vest je što ratu kredita možete izračunati online: brzo, lako i jednostavno. Ceo proces podnošenja zahteva, kao i dodatne informacije možete pročitati na linku.