Novi salon na Voždovcu

Sa ponosom želimo da vas obavestimo da smo 7. decembra 2023. godine otvorili vrata novog Mond Line Pro izložbenog salona na adresi Ustanička 81 na Voždovcu. Ovaj prostor posvećen predstavljanju našeg širokog asortimana PVC i ALU stolarije pružiće vam priliku da iskusite kvalitet naših proizvoda pre nego što donesete odluku o kupovini.

mond line pro blog novi salon vozdovac

Izložbeni salon je osmišljen kao mesto gde svako može pronaći inspiraciju, a naši zaposleni su tu da vam pruže sve neophodne informacije, od saveta vezanih za odabir materijala do prilagođenih rešenja koja odgovaraju vašim željama. Bez obzira da li tražite energetski efikasne prozore, elegantna ulazna vrata ili inovativne ručice i okove kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno.

mond line pro blog novi salon vozdovac

Posetite nas i doživite svet PVC i ALU stolarije na jednom mestu. Pogledajte uzorke, razgovarajte sa našim stručnjacima i pronađite rešenje koje savršeno odgovara vašim potrebama. Radujemo se susretu sa vama i prilici da vam predstavimo najkvalitetnije proizvode iz bogate Mond Line Pro ponude.

mond line pro blog novi salon vozdovac