Kontakt

PVC ulazna vrata

1

PVC ulazna vrata

2

Ulazna PVC vrata

3

Prodaja PVC vrata

4

alu-rice31-600x609

5

PVC vrata slike

6

alu-stopso-600x609

7

PVC stolarija sigurnosna vrata

8

PVC vrata po meri

9

alu-stopsol7-600x609

10

Ugradnja PVC ulaznih vrata

11

alu-stopsol11-600x609

12

Ulazna vrata od PVC

Ulazna vrata PVC
Glavna prednost PVC vrata je njihova impresivna istrajnost, ona su izgrađena da izdrže čestu upotrebu, atmosferske uticaje, test vremena i da pritom pruže maksimalnu sigurnost kakvu vaš dom i zaslužuje. A sve to uz ispunjavanje želja i najzahtevnijih dizajnera o skladnosti celokupne slike vaše kuće. Široki izbor stilova, boja i tekstura u kojima se vrata od PVC-a mogu izgraditi će ostaviti odličan prvi, drugi i treći utisak na svakog ko prođe pored vašeg doma ili vaše kancelarije.Naravno, vrata se izrađuju u različitim dimenzijama i oblicima, mogu se prilagoditi potrebama kupca, što je imperativ za ljude koji renoviraju svoj dom i žele da ga unaprede kvalitetnim PVC vratima.

Veka PVC vrata za stan

Elegantno, rustično ili klasično – vrata od Polivinil hlorida mogu da se prilagode vašoj zamisli i da na pravi način kompletiraju građevinu koju želite da napravite ili renovirate. Kompanija VEKA, u okviru svoje PVC stolarije, nudi široku lepezu boja i tekstura „drveta“ koja može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih.  Trake u boji se temički lepe na jednu ili obe strane i dozvoljavaju bezbroj kombinacija, ukoliko želite da Vam je boja unutrašnje strane vrata drugačija od spoljne. Vremena kada su PVC profili bili isključivo bele boje su prošlost, sada vas po povratku kući uvek može dočekati vaša omiljena boja. Dezen vrata može biti izabran u skladu sa tonovima kuće, stana ili fasade. Boje VEKA PVC profila su veoma postojane, ujednačene, vrlo su otporne na sve klimatske uslove, pa čak i na jako sunce ili agresivnu morsku klimu. Naša vrata od PVC-a neće truleti, rđati ili bledeti, sve što je potrebno da bi izgledala savršeno kao i dana kad ste ih kupili je da ih povremeno obrišete vlažnom krpom.

Imate pitanje za nas?

Kontaktirajte stučnjaka za PVC

Ili nas pozovite

011/288-7460

PVC vrata su lagana i snažna

Ono što važi za izolatorsku sposobnost PVC prozora naravno važi i za vrata od ovog materijala, a logično vrata izoluju još bolje jer nemaju prozore uopšte, ili imaju prozore malih površina. Vaša kuća će biti topla ili hladna od jednog do drugog kraja. Mond Line Pro proizvodi PVC vrata od VEKA višekomornih profila (sa pet, šest i sedam komora), u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu, tehničkim osobinama, a krajnji proizvod je uvek izuzetnog kvaliteta.

Vrata PVC

Budite uvereni da uz nemačke VEKA profile nećete imati problem sa funkcionalnošću, kvaka se nikada neće zaglavljivati, vi nikada nećete morati da vodite borbu sa proizvodom i da ga gurate, cimate kako bi se pravilno zatvorio ili otvorio.

PVC vrata po meri svih tipova

PVC vrata su značajno teža za obiti od drvenih ili starih gvozdenih vrata, što znači da će vam dom biti zaštićen od kriminalaca, a ako vam je potrebna veća sigurnost, vrata od PVC-a su opet pravi izbor jer se vrata mogu dodatno ojačati okovima i zaptivkama, te ćete sigurno mirnije spavati. Stabilnost VEKA  vrata je velika, kao i otpornost na udar, habanje i hemikalije, a kao i drugi proizvodi od PVC-a i vrata su teško zapaljiva, pritom su i samogasiva, dakle gore samo kada su pod direktnim uticajem plamena.

Pored ulaznih PVC vrata, Mond Line Pro izrađuje i ugrađuje i balkonska, kao i harmonika vrata od PVC-a, a u ponudi su jednokrilna i dvokrilna vrata, sa ukrasnim panelima i sve ih je moguće izraditi u različitom spektru boja.

Glavna prednost PVC vrata je njihova impresivna istrajnost, ona su izgrađena da izdrže čestu upotrebu, atmosferske uticaje, test vremena i da pritom pruže maksimalnu sigurnost kakvu vaš dom i zaslužuje. A sve to uz ispunjavanje želja i najzahtevnijih dizajnera o skladnosti celokupne slike vaše kuće. Široki izbor stilova, boja i tekstura u kojima se vrata od PVC-a mogu izgraditi će ostaviti odličan prvi, drugi i treći utisak na svakog ko prođe pored vašeg doma ili vaše kancelarije. Naravno, vrata se izrađuju u različitim dimenzijama i oblicima, mogu se prilagoditi potrebama kupca, što je imperativ za ljude koji renoviraju svoj dom i žele da ga unaprede kvalitetnim PVC vratima. Tipovi vrata: Ulazna vrata, Balkonska vrata i Harmo vrata.

PVC VRATA KATALOG

Prelistajte
online
katalog

PVC

KATALOZI

Prelistajte
online
katalog

PVC

Prelistajte
online
katalog

ALU

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

[Social9_Share]

© 2023 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.